Rapportage

 

Week Rapportage

Wij sturen u aan het begin van iedere week per e-mail de opmerkingen en suggesties van de afgelopen week, zodat u onmiddellijk kunt inspringen op de actualiteit.

Kwartaal Rapportage

Ieder kwartaal ontvangt u van ons per e-mail een uitgebreid rapport met o.a. informatie over :

-De scores van uw praktijk t.o.v. het voorgaand kwartaal

-De scores van uw praktijk t.o.v. de benchmark

-De scores van de individuele behandelaars en receptionisten t.o.v. vorig kwartaal en t.o.v. de benchmark

Klik hier om een voorbeeld van het kwartaalrapport te bekijken.

  Voorblad Kwartaalrapportage

 

 

 Score Card

De Medipulse Score Card

De Score Card is een beknopte samenvatting van de scores van uw praktijk over het laatste kwartaal op A4-formaat. Deze sturen wij U ieder kwartaal toe per e-mail. U kunt de Score Card ophangen in de wachtruimte zodat nieuwe patiënten kunnen zien in welke mate bestaande patiënten tevreden zijn over uw praktijk. Desgewenst kunt u de Score Card ook weergeven op uw website.

 

Jaar Rapportage

In het jaaroverzicht worden de scores van de praktijk vergeleken met de benchmark op jaarbasis. Indien er meerdere vestigingen zijn , worden de scores van de individuele vestigingen vergeleken met het gemiddelde van alle vestingen op jaarbasis.

U kunt de Jaar Rapportage toevoegen als onderdeel van het kwaliteitsjaarverslag. Het voldoet aan de eisen van het KRT. Het is statistisch gevalideerd, volledig anoniem, beveiligd en geborgd.

Advies op Maat

Door onze ervaring binnen een groot aantal tandartspraktijken hebben wij een ‘best practice’ ontwikkeld die wij graag met u willen delen. Wij kunnen u desgewenst op locatie direct toepasbare operationele adviezen geven afgestemd op uw specifieke praktijksituatie.