Over ons

Het Medipulse team bestaat uit diverse bedrijfskundigen en ICT-experts met een academische achtergrond die u kunnen bijstaan om uw bedrijfsvoering continu te verbeteren. Door onze ervaring binnen een groot aantal tandartspraktijken hebben wij een “best practice” ontwikkeld, die wij graag met u willen delen.

Directie

Hans Siertsema

Hans is ervaren in het herkennen en oplossen van personele en organisatorische problemen binnen de medische sector. Voordat hij Medipulse Analytics oprichtte in 2011, was hij werkzaam in diverse marketing functies bij o.a. Danone en Quaker Oates.

Hans is afgestudeerd aan de  Nyenrode Universiteit op een thesis over strategische merkenportfolio in Fast Moving Consumer Goods.

 

 

  Portretten-140902-005 (3)
Frans Kömhoff

Frans is ervaren in het opzetten en managen van diverse succesvolle opleidingsbedrijven. Hij is onder meer mede-oprichter van het Engelse uitgeversconcern Informa Plc, moedermaatschappij van de Nederlandse congresorganisatie Euroforum.

Frans is afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven op een thesis over industrieel marktonderzoek.

Raad van Advies

Medipulse wordt bijgestaan door een team van deskundigen, dat toezicht houdt op de wetenschappelijke integriteit van onze onderzoekmethodes. De Raad bestaat uit de volgende leden:

Foto Danielle Signer
Danielle Signer

Praktijkmanager bij M2 tandartsen in Voorburg, een praktijk met 85 tandheelkundige professionals.  Zij is tevens secretaris bij B.I.G. Mondzorg, een samenwerkingsverband  van grotere tandartspraktijken.

 

 

Foto Dick Barendregt
Dr. Dick S. Barendregt Msc

Parodontoloog/implantoloog en oprichter van de Kliniek voor Parodontologie Rotterdam. Hij is tevens bestuursvoorzitter van Proclin, kliniek voor complexe tandheelkundige problemen.

 

 

Foto Marcel Das
Prof. Dr. Marcel Das

Hoogleraar Econometrie en Dataverzameling aan de Universiteit van Tilburg. Hij is tevens directeur van CentERdata, een hoogwaardig instituut voor dataverzameling en economisch onderzoek.